BERG TRAMPOLINES

TRAMPOLINES

PROFESSIONELE TRAMPOLINES VAN BERG TOYS

Trampolines zijn mateloos populair. Niet zo gek, want je kan er je energie op kwijt en je bent lekker buiten. Met een BERG trampoline heeft u het neusje van de zalm te pakken, als het gaat om trampolines. BERG heeft voor iedereen een passende en veilige trampoline. Als je gaat voor superieure kwaliteit en duurzaamheid, kies je voor de Elite of Champion modellen. Ben je op zoek naar een prima kwaliteit om je sprongen op te oefenen? Ga dan voor de Favorit-serie. Heb je weinig of veel ruimte in je tuin? Je kan een BERG trampoline voor een deel of helemaal ingraven, of op poten zetten. Tot slot kun je kiezen voor rechthoekig, ovaal of rond en uit verschillende afmetingen en kleuren. Spring veilig, kies voor BERG.

BERG FAVOURIT TRAMPOLINE

GOED

Krijg je geen genoeg van trampoline springen? Geen probleem! De BERG Favorit zorgt voor jarenlang plezier. De trampoline is met zorg en aandacht ontwikkeld, zodat zowel kinderen als volwassenen veilig kunnen springen. De GoldSpring Solo veel is lang, waardoor je lekkerder en soepeler kan springen. Het Safety Net Comfort is extra veilig door een zelfsluitende ingang en een beschermende foamlaag rond de palen.

BERG CHAMPION TRAMPOLINE

BETER

Op een Berg Champion spring je hoger en lekkerder dan ooit! Dat komt door de TwinSpring veren en door het AirFlow springdoek. Deze combinatie zorgt voor minder luchtweerstand en een groter springoppervlak. Door de dikke beschermrand en de stevige frameconstructie is de trampoline ook nog eens super veilig. Je kan kiezen uit verschillende netten; het Safety Net Deluxe of het Safety Net Comfort.

BERG ELITE TRAMPOLINE

BEST

Wil je de allerbeste trampoline? Kies dan voor een BERG Elite. Het bijzondere aan Elite is de oerdegelijke en altijd mooi blijvende beschermrand. Deze is super stevig en gemaakt van de allerbeste en -sterkste materiaal op de markt. Dit maakt dat de rand jarenlang mee gaat en optimaal beschermd is tegen de straling van de zon.

BERG SKELTERS

Of je nou wilt racen, crossen of er spullen mee wilt vervoeren, het kan allemaal. Sterke frames, snelle designs, robuuste banden of zelfs elektrische ondersteuning. Kijk zelf wat je belangrijk vindt en kies de skelter die bij jou past.

BERG BIKY’S

Het heeft alles wat u van een loopfiets mag verwachten en daar bovenop nog veel meer, zoals een stuurbegrenzer met twee standen. Alle uitstekende delen waaronder voetensteun zijn geïntegreerd in het design. Daar kun je veilig mee thuiskomen

BERG BROCHURE

Trots presenteert BERG de BERG 2021 collectie. Een inspirerende collectie, waar het BERG Team met veel liefde, plezier en zorg aan heeft gewerkt. Voor iedereen is er een droomskelter en geschikte trampoline ontwikkeld. BERG Skelters en trampolines zorgen gegarandeerd voor jarenlang speelplezier.

HEEFT U EEN VRAAG OVER EEN VAN DEZE PRODUCTEN?