KRUISPUNT GARDENS

KRUISPUNT GARDENS

VAN TUINONTWERP TOT REALISATIE

Uw complete tuin van 3D-ontwerp naar totaal-realisatie. Van grondwerk en terrasaanleg tot beplantingsplan met vlonder of zwembad met poolhouse en wellness. Het is allemaal mogelijk. Ook weet Het Kruispunt raad met complete projectrealisaties zoals parkinrichting, buiten invulling voor maneges, recreatiebedrijven en horecagelegenheden.

ADVIES EN TUINONTWERP

Met een tuinontwerp van Het Kruispunt worden al uw wensen samengevoegd tot één passend geheel. Zo weet u zeker dat ook uw tuin past bij uw houten bijgebouw en/of uw huis. Maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs en deel uw wensen.

REALISATIE TUININRICHTING

In samenwerking met goed aangeschreven tuinarchitecten kunnen wij de volledige tuininrichting voor u ontwerpen en realiseren. Uiteraard perfect passend bij uw overkapping of tuinhuis. Kom gerust een praatje maken en laat u verrassen!

FUNDERING EN TERRASBESTRATING

Onder een overkapping hoort natuurlijk ook een bijpassende terrasbestrating. U heeft keuze uit talloze soorten en maten bestrating. Traditioneel gebakken klinkers, betontegels of toch een chique keramische tegel? Wij adviseren u graag en onze hovenier legt de terrasbestrating graag voor u aan eventueel i.c.m. de fundering voor uw nieuwe overkapping.