KRUISPUNT LIVINGS

KRUISPUNT LIVINGS

HET GEVOEL EN COMFORT VAN LEVEN IN EEN HOUTEN WONING

Een mantelzorgwoning, gastenverblijf of tuinkamer achter in uw tuin? De geur en uitstraling van hout geven een extra dimensie aan het wonen/werken in een houten woning. Wij beschikken inmiddels over ruime kennis en ervaring in het realiseren van tijdelijke of permanente verblijfsruimtes. Het is mogelijk met Kruispunt Livings. Bekijk het hier en informeer naar de mogelijkheden.

MANTELZORGWONING

Uw dierbaren verzorgen in uw eigen omgeving, zodat u snel ter plaatse kunt zijn en niet steeds op en neer hoeft te reizen. Door de versoepelingen van de regels voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw eigen tuin is dit veel makkelijker haalbaar dan voorheen. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, de inrichting, de zorg accessoires en nog veel meer.

TUINKANTOOR, TUINKAMER OF RECREATIEVERBLIJF

Werken, spelen, creëren, ontspannen, slapen of even lekker bijkletsen. Wat is het heerlijk in een houten leefomgeving. Het maakt niet uit wat u wilt gaan doen, wij maken uw leefomgeving voor u op maat. We denken graag mee over de mogelijkheden die passen bij uw gewenste doeleind en levensstijl.

POOLHOUSE

Wat is er nou fijner dan ontspannen bij het zwembad? Geniet van pure luxe met een poolhouse van het Kruispunt. Van alle benodigdheden voorzien en van hoge kwaliteit. Wij geloven in de kracht van hout. Niet alleen esthetisch gezien is hout een prachtig product, maar het heeft ook een positief en verademend effect op ieders welzijn. Is dat niet een heerlijke eigenschap voor uw nieuwe poolhouse? 

Wij maken uw poolhouse volledig op maat, geheel passend bij uw wensen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Poolhouse kruispunt
Poolhouse kruispunt
Poolhouse kruispunt