LUXXOUT WIND-, ZON- EN PRIVACYSCHERMEN

WINDSCHERM INOVA

HORIZONTAAL UITROLBAAR

Het grote voordel van het Inova windscherm van Luxxout is dat het letterlijk overal te plaatsen is. Door het horizontaal uitrolbare systeem kunt u het scherm bevestigen aan een muur of pilaar. U heeft keuze uit verschillende doeken en het scherm wordt voor u op maat gemaakt.

WINDSCHERM VITA

VERTICAAL HANDBEDIEND

Het Vita windscherm van Luxxout is een verticaal uitrolbaar scherm dat met de hand bediend kan worden. Door het ingebouwde veersysteem is dat een fluitje van een cent. Dit scherm is ideaal om één zijde van uw overkapping af te schermen van zon en wind. U heeft keuze uit verschillende doeken en het scherm wordt voor u op maat gemaakt.

WINDSCHERM VENTO

VERTICAAL MET DRAAISTANG

Het Vento windscherm van Luxxout is een verticaal uitrolbaar scherm dat met een draaistang bediend kan worden. Dit is zeer geschikt wanneer uw windscherm te hoog hangt om met de hand te bedienen. Een ander voordeel is dat het windscherm ook half-dicht kan. Dit scherm is ideaal om één zijde van uw overkapping af te schermen van zon en wind. U heeft keuze uit verschillende doeken en het scherm wordt voor u op maat gemaakt.

HEEFT U EEN VRAAG OVER EEN VAN DEZE PRODUCTEN?