WELKOM IN ONZE SHOWTUIN

ONZE SHOWTUIN

MET MEER DAN 65 TUINHUIZEN EN OVERKAPPINGEN

In de grote showtuin van meer dan 10000 m² laten we u een selectie zien van onze mogelijkheden op het gebied van houten bijgebouwen en tuininrichting. Laat u inspireren door de schitterende showmodellen, opgesteld in een prachtig aangelegde natuurlijke omgeving. Zo is eenvoudig in de praktijk te ervaren hoe groot een bepaalde afmeting is, en zijn ook alle gebruikte materialen in werkelijkheid te zien en aan te raken!

BEKIJK ONZE SHOWTUIN FILM

EEN INSPIREREND BEZOEK

Onze showtuin is vrij toegankelijk voor een inspirerend bezoek. U kunt rondlopen en vele modellen tuinhuizen en overkappingen bezichtigen, zo kunt u uw potentiële overkapping of tuinhuis van dichtbij bekijken en aanraken. Onze service balie is open voor korte vragen of voor de verkoop van service-artikelen. Wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs, dan vragen we u vooraf telefonisch een afspraak te maken.

OPENINGSTIJDEN

BEZOEKADRES

AFSPRAAK MET ONZE ADVISEURS

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken we met name op afspraak. Tijdens zo’n gesprek heeft u alle gelegenheid uw wensen en ideeën voor te leggen aan één van onze adviseurs, waarbij deze u zo goed mogelijk zal adviseren en een eerste voorstel zal doen.
Maak een afspraak