TUINHUIZEN EN OVERKAPPINGEN

EEN HOUTEN BIJGEBOUW VAN HET KRUISPUNT

ALTIJD EEN PASSEND ONTWERP VOOR IN UW TUIN

Wanneer u lekker droog wilt kunnen zitten en toch buiten wilt zijn, of wanneer u juist een schaduwplekje zoekt op warme zonnige dagen, voor elke situatie weten wij de perfecte overkapping voor u te creëren. Of u nu op zoek bent naar een tuinhuis, een veranda of een tuinkamer: u bent bij ons aan het juiste adres.

CONFIGUREER

UW TUINHUIS OF OVERKAPPING

Maak keuze uit een van onderstaande categorieën en doorloop de stappen om uw overkapping te personaliseren! Kies uw gewenste stijl, een basismodel en selecteer de door u gewenste opties. Een eerste concept ligt direct voor u klaar! Voor de laatste details en afronding van uw gewenste aankoop kunt u vervolgens vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs.

SELECTEER UW TYPE HOUTEN BIJGEBOUW

WAAROM EEN TUINHUIS VAN HET KRUISPUNT?

MAATWERK.

Vallen uw wensen buiten de mogelijkheden van onze leveranciers? Dan is de keuze snel gemaakt: Kruispunt maatwerk. Het woord zegt het al, alles op maat gemaakt voor u. Hier vindt u onze unieke ‘Kruispunt maatwerk modellen’, een selectie van prachtig sprekende ontwerpen. Heeft u een eigen idee of ontwerp? Alles is naar uw wensen te ontwerpen en in te richten.

EEN HOUTEN BIJGEBOUW VAN HET KRUISPUNT

EEN PRACHTIG HOUTEN BIJGEBOUW VAN TOPKWALITEIT

Bekijk hier een selectie van onze realiseerde projecten.

ONZE LEVERANCIERS

MODULAIRE BOUWSYSTEMEN

lugarde logo

Lugarde

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Lugarde tuinhuizen, blokhutten, veranda’s, carports, etc. Ze bieden grote variëteit aan modellen en afmetingen, met veel ruimte voor uw eigen wensen.
logo-woodpro

Woodpro

Woodpro is trouwe leveranciers van tuinhuizen en overkappingen opgebouwd met een blokhut bouwsysteem. Een mooie prijs kwaliteitsverhouding voor een duurzame aankoop.
hillhout

Hillhout

Hillhout maakt met smaakvolle kwaliteitsproducten en slimme toepassingen jouw droomtuin bereikbaar. We willen jou inspireren om van de tuin jóuw tuin te maken. Een perfecte plek om te genieten van de mooiste momenten.