HOUTCONSTRUCTIES

HOUTCONSTRUCTIES

POORTEN, TUINWANDEN, VLONDERS, ETC.

Hout behoort tot de oudste bouwmaterialen die we kennen. Omdat er overal waar bomen groeien hout beschikbaar is als grondstof, wordt het gebruikt voor de meest uiteenlopende constructies. Van een kleine tuinkast tot de grotere tuinhuizen, van buitenmeubel tot speeltoestellen en van sauna tot zwembad. De veelzijdigheid en duurzaamheid maakt hout tot een geliefde en veel gebruikte grondstof.

VLONDERS

Wij maken vlonders voor u op maat in elke gewenste situatie. U kunt kiezen voor een vlonder onder uw overkapping, maar ook al terras of rond uw zwembad. Vlonders zijn in diverse houtsoorten verkrijgbaar. Zo maken wij o.a. gebruik van hardhout, Douglas of composiet. We helpen u graag om een passende vlonder te vinden die past bij uw situatie. Bekijk ook diverse mogelijkheden in onderstaande catalogi van onze leverancier Felix Clercx.

POORT, SCHUTTING OF TUINWAND

We beschikken over een ruim assortiment aan schuttingen en poorten. Ook kunt u bij ons terecht voor een maatwerk schutting of tuinwand, die exact past bij uw houten bijgebouw en/of huidig exterieur. Bekijk ook diverse mogelijkheden in onderstaande catalogi van onze leverancier Felix Clercx.

FELIX CLERCX BROCHURES

Felix Clercx biedt totaalconcepten voor terrassen, tuinafscheidingen en gevelbekleding inclusief alle accessoires en benodigdheden voor montage en afwerking.

BRUGGEN

Voldoet uw boot met roeispanen niet meer aan uw wensen? Een brug van het Kruispunt is een prachtig alternatief. Een oerdegelijke overbrugging in de door u gekozen stijl, altijd met de charme van hout als constructiemateriaal.

CREATIE OP MAAT

Op zoek naar een ander product of heeft u speciale wensen? Wij zijn ingericht om maatwerk projecten aan te pakken,.