TUINACCESSOIRES EN TRAMPOLINES

TRAMPOLINES

PROFESSIONELE TRAMPOLINES VAN BERG TOYS

Kinderen vinden het heerlijk: Springen. Het is goed voor de coördinatie van het kind en gezond. Ze zijn lekker buiten in beweging. Trampolines van Berg Toys zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een duurzame aankoop.

LUXXOUT SCREENS

WIND-, ZON- EN PRIVACYSCHERMEN

Topkwaliteit van Nederlandse bodem, voor u op maat gemaakt. Met de kwaliteit van Luxxout bent u verzekerd van een topproduct dat gegarandeerd jarenlang mee gaat.

GLAZEN SCHUIFWAND

OP MAAT GEMAAKT

Een glazen schuifwand is dè oplossing om uw overkapping/tuinhuis comfortabel te maken voor alle seizoenen. Het houdt de wind en kou buiten en u heeft een optimaal behoud van uw uitzicht. Glazen schuifwanden zijn uitgevoerd met hoogwaardig veiligheidsglas, wat maakt dat het tegen een (flink) stootje kan.

WARMTEBRONNEN

HOUTKACHELS, INFRAROOD VERWARMERS EN VUURTAFELS

Bekijk hier ons aanbod in warmtebronnen voor uw tuinhuis of overkapping. Wij adviseren u graag over de juiste verwarmer voor uw houten bijgebouw.

TUINMEUBILAIR

EN BUITENKEUKENS

De woonkamer wordt steeds meer doorgetrokken richting de tuin en we brengen meer tijd door in onze buitenruimte. Een tweede leefomgeving waar u uw tijd fijn met vrienden en familie doorbrengt. Fijn en duurzaam tuinmeubilair zijn dan een onmisbaar. Nog wat aankleding met bijpassende bijzet meubels, een vloerkleedje en het plaatje is compleet.

WELLNESS/PRIVÉSAUNA

GEWOON IN UW ACHTERTUIN

Heerlijk ontspannen in uw eigen achtertuin zonder de drukte van een gewone sauna. Dat kan in uw eigen privésauna, helemaal naar eigen wens ingevuld en ingericht. Optimaal relaxen in eigen uw omgeving zonder ervoor de deur uit te hoeven. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden zodat u straks heerlijk kunt genieten.

ZWEMBAD

UW EIGEN BUITENZWEMBAD

U zult het al raden. Een zwembad met… juist ja, hout. Onze zwembaden onderscheiden zich van de standaard bouwkundige zwembaden. Onze buitenzwembaden zijn snel te installeren, waardoor de bouwtijd een aanzienlijk stuk korter is. U heeft dus ook minder overlast en kunt sneller genieten van uw eigen zwembad. Informeer naar de mogelijkheden!

HEEFT U EEN VRAAG OVER EEN VAN DEZE PRODUCTEN?