OVER ONS

OVER HET KRUISPUNT

MEER DAN 40 JAAR ERVARING IN HOUTCONSTRUCTIES

Bij het Kruispunt werken we al meer dan 40 jaar met passie en plezier aan het vervaardigen van de mooiste houtconstructies. U kunt bij ons terecht voor een tuinhuis of overkapping, maar ook voor een mantelzorgwoning, tuinkamer of andere houtbouwconstructies. Bij al onze producten staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel, zodat u verzekerd bent van een topproduct waar u lang van zult genieten.

ONS CONCEPT

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kracht ligt in het volledig ontzorgen van de klant, dit doen we door naast de houtbouwconstructie ook alle bijkomende werkzaamheden op ons te nemen. Denk hierbij aan het voorzien van de nodige grond- en funderingswerkzaamheden, elektriciteit, installatiewerk, het voorbewerken en gronden van uw houtwerk, maar ook uw omliggende tuin kunnen we volledig aanleggen of renoveren passend bij uw tuinhuis of overkapping. Indien nodig kunnen wij ook zorgdragen voor de vergunningsaanvraag en eventuele sloopwerkzaamheden van uw bestaande bouwwerk.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

VAN ORIËNTATIE NAAR MONTAGE BIJ U THUIS

1

INSPIREREND BEZOEK

In de grote showtuin van meer dan 10.000 m² laten we u een selectie zien van onze mogelijkheden op het gebied van houten bijgebouwen en tuininrichting. Laat u inspireren door de schitterende showmodellen, opgesteld in een prachtig aangelegde natuurlijke omgeving.

2

VRIJBLIJVEND GESPREK

We starten met een gesprek om goed te begrijpen wat u wilt, naar wat voor stijl en sfeer uw gedachten uitgaan en hoe u de ruimte in wilt delen. Met behulp van onze tuinhuis configurator krijgt u meteen een goed overzicht van uw houten bijgebouw met alle bijbehorende opties. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

3

ONTWERP OP MAAT

Wanneer al uw wensen in kaart zijn gebracht en de offerte akkoord is, maken we een 3D bouwtekening. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het bouwwerk.

4

PREFAB IN ONZE WERKPLAATS

In onze eigen werkplaats produceren wij alle Kruispunt producten. Hierbij staan kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop. Wij werken met passie en plezier aan kwaliteitsproducten.

5

MONTAGE BIJ U THUIS

Het bouwwerk wordt bij u thuis geleverd en gemonteerd. Door de prefab werkwijze verzekeren we een korte opbouwtijd, waardoor eventuele overlast op locatie beperkt blijft.

ONS TEAM

VAN GEDREVEN VAKMENSEN

Peter schoenmakers kruispunt

Peter Schoenmakers

Directeur / Eigenaar
marcel kruispunt

Marcel Simons

Verkoop adviseur
Yvonne maas kruispunt

Yvonne Maas

Administratie
Joost kruispunt

Joost Versteijnen

Werkvoorbereider / planner

Kruispunt Montageteam

Jarno, Sietse, Jan, Sander, Jurgen, Wout, Tommy, Joost, Frank, Marco, Dennis, Geertjan & Gilbert.

BEZOEK ONZE SHOWTUIN

Onze showtuin is vrij toegankelijk voor een inspirerend bezoek. U kunt rondlopen en vele modellen tuinhuizen en overkappingen bezichtigen, zo kunt u uw potentiële overkapping of tuinhuis van dichtbij bekijken en aanraken.

Openingstijden

MAAK EEN AFSPRAAK

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken we met name op afspraak. Tijdens zo’n gesprek heeft u alle gelegenheid uw wensen en ideeën voor te leggen aan één van onze adviseurs, waarbij deze u zo goed mogelijk zal adviseren en een eerste voorstel zal doen.