SERVICE & GARANTIE

SERVICE & GARANTIE

ONZE SERVICE OP EEN RIJTJE

Op deze pagina vindt u informatie over onze garantie en onze transport en montageservice.

ONZE GARANTIE

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

TRANSPORT & MONTAGE

Het Kruispunt beschikt over eigen montageploegen, die stad en land afreizen om uw product af te leveren en eventueel te monteren. Onze vakmannen dragen er zorg voor dat uw product gebruiksklaar afgeleverd wordt. Ook verzorgen zij de afvoer van rest- en verpakkingsmaterialen, zodat u na direct na de oplevering van uw nieuwe aankoop kunt gaan genieten.

Onze transportkosten bedragen €100,- + €1,50 per km vanaf het Kruispunt B.V. 
De montagekosten worden gebaseerd op de grootte en bewerkelijkheid van uw gekozen bouwwerk.

FUNDERING

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten verzorgen wij de fundering het liefst in eigen beheer, aangezien een goede fundatie van groot belang is voor de duurzaamheid van ons product. Het Kruispunt kan met haar netwerk van professionals, waarin uitsluitend partners zitten met wie het Kruispunt al jaren samenwerkt, deze fundatiewerkzaamheden voor u voorzien. Een waterpas tegelvloer van 50x50cm of 40x60cm met een dikte van ±5cm voldoet in de meeste situaties als fundering. Natuurlijk kan ook voor een andere fundatie gekozen worden, bijvoorbeeld voor betonnen trottoirbanden (6x20cm), klinkers of een gestorte betonnen plaat. Dit laatste is zelfs noodzakelijk bij de grotere bouwwerken.

INSTALLATIE WERKZAAMHEDEN

Naast de fundatiewerkzaamheden kan het Kruispunt ook zorg dragen voor de aanleg van benodigde installatiewerken. Zo hoeft u zelf niet op zoek naar aannemers, elektriciëns of loodgieters die dit voor u kunnen voorzien. Door de jarenlange samenwerking kunnen wij u, ook bij onze partners, een perfecte kwaliteit garanderen. Het Kruispunt draagt er zorg voor dat uw bouwwerk bij de oplevering direct gebruiksklaar afgeleverd wordt.