STRAK DESIGN - OVERKAPPING MET BERGING

KIES UW BASISMODEL

KRUISPUNT MAATWERK MODELLEN

Vallen uw wensen buiten de mogelijkheden van onze leveranciers? Dalis de keuze snel gemaakt Kruispunt maatwerk. Het woord zegt het al, alles op maat gemaakt voor u. Hier vindt u onze unieke Kruispunt maatwerk modellen, een selectie van prachtig sprekende ontwerpen. En onthoud: alles is naar wens aan te passen. Heeft u een eigen ontwerp of een specifieke wens? Neem gerust contact met ons op!

Gironde

Charente

Seine

Valence

MEER MODELLEN VAN ONZE LEVERANCIERS

MODULAIRE BOUWSYSTEMEN

Lugarde, Woodpro en Hillhout zijn 3 leveranciers van ons met een eigen tuinhuis configurator. Deze leveranciers werken met modulaire bouwsystemen. Simpel gezegd zijn dat tuinhuizen en overkappingen die vooraf ontworpen zijn waarbij u keuze heeft uit verschillende afmetingen en opties. Wat is dan het verschil met het Kruispunt maatwerk? Bij een modulair bouwsysteem is veel mogelijk, bij Kruispunt maatwerk is allest mogelijk

Lugarde

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Lugarde tuinhuizen, blokhutten, veranda’s, carports, etc. Ze bieden grote varieteit aan modellen en afmetingen, met veel ruimte voor uw eigen wensen

Woodpro

Van kleine tuinhuisjes tot magnifieke blokhutten, u vindt deze bij Woodpro. Er wordt gebruik gemaakt van een blokhutbouwsysteem. Dit is een constructiesysteem voor blokhutten met overlappende hoekverbindingen. Ook beschikt Woodpro over hun modern palen systeem.

Hillhout

Hillhout maakt met smaakvolle kwaliteitsproducten en slimme toepassingen jouw droomtuin bereikbaar. Ze willen jou inspireren om van de tuin jouw tuin te maken. Een perfecte plek om te genieten van de mooiste momenten.

NOG GEEN MODEL KUNNEN KIEZEN?