INSPIRATIE

INSPIRATIEGIDS

ÉÉN PAGINA VOL INSPIRATIE

Laat u inspireren door deze verzameling van prachtige overkappingen en tuinhuizen. We hebben onze overkappingen in 3 categorieën verdeeld; hedendaags modern, strak design en traditioneel maatwerk. Laat u inspireren en wij horen graag welk ontwerp bij u in de smaakt valt!

KRUISPUNT CATALOGUS

BLADER ONLINE DOOR ONZE INSPIRATIEGIDS

ONZE TUINHOUT LEVERANCIERS

BEKIJK HIER DE CATALOGI

Lugarde

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Lugarde tuinhuizen, blokhutten, veranda’s, carports, etc. Ze bieden grote variëteit aan modellen en afmetingen, met veel ruimte voor uw eigen wensen.

Woodpro

Woodpro is trouwe leveranciers van tuinhuizen en overkappingen opgebouwd met een blokhut bouwsysteem. Een mooie prijs kwaliteitsverhouding voor een duurzame aankoop.

Woodvision

Woodvision is trendzettend op het gebied van tuinhout. Woodvision heeft een ruimte collectie aan schuttingen, poorten, tuinmeubilair, terrasplanken, deuren, etc.

Hillhout

Hillhout maakt met smaakvolle kwaliteitsproducten en slimme toepassingen jouw droomtuin bereikbaar. We willen jou inspireren om van de tuin jóuw tuin te maken. Een perfecte plek om te genieten van de mooiste momenten.

Exterior Living

Exterior Living is leverancier van poorten, afsluitingen/schuttingen, tuindecoratie en tuinhout. Exterieur living inspireert u graag meer te genieten van het leven buiten.

KRUISPUNT OP PINTEREST

Meer inspiratie nodig? Bekijk hier ook ons Pinterest account

EEN INSPIREREND BEZOEK

Onze prachtige showtuin is vrij toegankelijk voor een inspirerend bezoek. U kunt rondlopen en vele modellen tuinhuizen en overkappingen bezichtigen, zo kunt u uw potentiële overkapping of tuinhuis van dichtbij bekijken!